RYCHLOVARNÁ KONVICE 1,7L, BROCK, NEREZ, 1850-2200W, MALINOVÁ ČERVEŇ, S TEPLOMĚREM
Kód WK 9806 RD
Dostupnost momentálně nedostupné
Vaše cena s DPH 599,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Retro rychlovarná konvice o objemu 1,7l s teploměrem. Konvice je vyrobena z nerezové oceli, s plastem na venkovní straně. Topná deska z nerezové oceli je vestavěná, skrytá. Maximální výkon 2200W.

Ze strany rychlovarné konvice je pod rukojetí průhled do konvice s ukazatelem hladiny vody. Na víku konvice je bezpečnostní tlačítko pro jeho uvolnění. Na boční straně konvice je umístěný analogový teploměr, který ukazuje teplotu uvnitř konvice bez ohledu na to, zda je pod proudem.

Tato rychlovarná konvice má trojí ochranu - automaticky se vypne po uvedení vody do varu, má ochranu proti přehřátí při zapnutí prázdné konvice a při vyjmutí ze základny se též automaticky vypne. V základně konvice je umístěn prostor pro navinutí napájecího kabelu, který má délku 70cm. Základna má gumové, protiskluzové nožičky.

Zajímavý retro design kombinující matný nerez s lesklým plastem v malinové červeni a prvky z matného černého plastu oživí vaši kuchyni.

PARAMETRY
Příkon 2200 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Nerez a plast
Průměr 160 mm
Certifikáty CE
Výška 250 mm
Barva ČERVENÁ
Výrobce BROCK
Kapacita 1,7 l
Váha 1,19 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH