RUČNÍ MIXÉR S MÍSOU BROCK, 300W, 5 RYCHLOSTÍ + TURBO, NA HNĚTENÍ TĚSTA A ŠLEHÁNÍ
Kód HMB 3009 WH
Skladem 1
Vaše cena s DPH 699,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu.

Elektrický ruční mixér s mísou pro domácí použití, který můžete použít jako hnětač těsta nebo jako šlehač. Součástí balení jsou totiž, kromě těla mixéru s motorem a základny s mísou, též dva hnětací háčky a dvě šlehací metly. Toto příslušenství je vyrobeno z odolné nerezové oceli.

Tento ruční mixér má motor o příkonu 300W. Na horní straně těla mixéru najdete ovladač rychlosti, kterým si vyberete z 5 různých rychlostí. K tomu je zde navíc též tlačítko pro turbo rychlost.

Hnětací háčky a šlehací metly jsou odnímatelné pomocí dalšího tlačítka na těle mixéru, což výrazně usnadňuje jejich čištění a mytí.

Tento šlehač a hnětač těsta můžete používat jako ruční přístroj s vlastní nádobou odpovídající velikosti anebo jej umístíte do držáku v základně, jejíž součástí je též mísa o objemu 2l. Tato mísa má ozubený okraj a při provozu mixéru se sama otáčí, čímž pomáhá procesu hnětení těsta či šlehání. Základna má na spodní straně přísavky pro stabilní uchycení na hladký povrch.

Přívodní kabel bílé barvy je dlouhý 1m a má duální vidlici, což rozšiřuje možnost použití mixéru i v zásuvkách v některých cizích zemích.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe ruční mixér používat.

PARAMETRY
Příkon 300 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 310 mm
Hloubka 230 mm
Výška 340 mm
Výrobce BROCK
Kapacita Mísa 2l
Váha 1,4 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH