PŘENOSNÝ PŘÍMOTOP - PTC OHŘÍVAČ + VENTILÁTOR, 2 STUPNĚ TOPNÉHO VÝKONU, MAX 1500W
Kód EPPTC-1.5KW
Skladem 3
Vaše cena s DPH 599,00 Kč
POPIS

Elektrický přenosný přímotop - PTC ohřívač s ventilátorem německé značky Entac o maximálním výkonu 1500W můžete použít pro přitopení, jako podporu k jiným topidlům či jako záložní zdroj tepla. V teple může tento přímotop sloužit jako větrák bez přitápění, zatímco v chladném prostředí jej můžete přepnout na přitápění.

Tento PTC ohřívač, který může stát na podlaze nebo na stole, má následující funkce:

  • Stupeň ohřevu: žádný - pouze ventilátor, 750W nebo 1500W.
  • Nastavení požadované teploty vytápění - nenastavuje se číslem, ale stupnicí více/méně.
Výše uvedené funkce nastavíte 2 otočnými ovladači na horní straně přímotopu. Tam se též nachází kontrolka, která při provozu teplovzdušného ventilátoru svítí červenou barvou.

V horní části má přímotop madlo pro bezpečné přenášení přístroje. Samozřejmě též disponuje ochranou proti přehřátí a proti převržení.

PTC ohřívač je typ elektrického teplovzdušného ventilátoru, který využívá speciální keramické topné prvky. Tyto topné prvky mají tu vlastnost, že jejich elektrický odpor roste s teplotou, což zajišťuje automatickou regulaci výkonu. Jakmile teplota topného tělesa dosáhne určité hodnoty, zvýšený odpor snižuje průtok proudu, což zabraňuje přehřátí.

PTC ohřívače jsou energeticky efektivní, protože samy přizpůsobují svůj výkon na základě okolní teploty. Když je v místnosti chladno, ohřívač pracuje na vyšší výkon, a jak se teplota zvyšuje, spotřeba energie se automaticky snižuje. PTC ohřívače se velmi rychle zahřejí, což zajišťuje okamžitý pocit tepla. Keramické topné prvky mají obecně delší životnost ve srovnání s tradičními kovovými topnými spirálami.

Za topnými prvky je umístěn ventilátor. Pokud zapnete vytápění, ventilátor fouká teplý vzduch směrem před ohřívač. Topné prvky jsou umístěny za mřížkou, která chrání uživatele.

PARAMETRY
Příkon 1500 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 190 mm
Hloubka 160 mm
Výška 274 mm
Váha 1,31 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH