OSOBNÍ VÁHA BROCK, DIGITÁLNÍ, MAX 180KG, S TEPLOMĚREM, NA 2 AAA BATERIE, MOTIV LIST
Kód BS 003
Skladem 2
Vaše cena s DPH 249,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Digitální osobní váha na baterie se svítícím displejem. Váží do 180kg a zároveň měří teplotu okolí ve °C. V základním nastavení váží váha v kilogramech, s přesností na 100g. Přepínačem na zadní straně váhy si můžete zvolit i libry, podle toho, jak potřebujete.

Osobní váha na displeji ukazuje zároveň váhu, měrnou jednotku, teplotu a stav. Displej má dále indikátor slabé baterie a také indikátor přetížení. Po krátké době nečinnosti se váha automaticky vypne a šetří tak baterie.

Tato digitální osobní váha je napájena 2 mikrotužkovými bateriemi AAA, které jsou součástí balení. V případě zájmu u nás můžete přikoupit náhradní baterie.

Osobní váha stojí na gumových nožičkách s protiskluzovou úpravou. Pro přesné vážení je třeba ji postavit na rovný, tvrdý povrch.

Digitální osobní váha s teploměrem je nejen praktickým pomocníkem v každé domácnosti, ale díky krásnému obrázku zároveň efektním designovým prvkem. Povrch osobní váhy je vyroben z odolného, 4mm tlustého skla a obrázek je nalepený ze spodní strany. Takže časté používání váhy nevede k degradaci obrázku otěrem.

Teploměr je umístěn uvnitř váhy, měří tedy teplotu váhy, které přebírá teplotu svého okolí. Nelze jej používat pro měření teploty těla.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe využít potenciál této digitální osobní váhy s teploměrem.

PARAMETRY
Napájení 2 x AAA baterie V
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Sklo a plast
Certifikáty CE
Šířka 300 mm
Hloubka 300 mm
Výška 22 mm
Výrobce BROCK
Kapacita Do 180kg
Váha 1,4 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH