NABÍJECÍ TUŽKOVÁ LED SVÍTILNA 3W 180LM IP54, ZOOM, HLINÍK, ČERNÁ
Kód EFL-RE-PL-C-M
Skladem 1
Vaše cena s DPH 249,00 Kč
POPIS

Německá značka Entac: Kovová nabíjecí tužková LED svítilna se spotřebou 3W a vestavěným 300mAh akumulátorem. Na tužkovou svítilnu je výkonná, dosvítí až na dálku 30m. Tato svítilna má funkci Zoom - světelný paprsek lze zaostřovat pootočením hlavy svítilny a upravit si tak rozptyl světla a dosvit dle potřeby.

Tužková svítilna má 3 světelné módy, mezi nimiž přepínáte tlačítkem na vršku: 1. svícení na plný výkon, 2. svícení na poloviční výkon, 3. blikání. Ve všech třech módech můžete používat funkci zoom.

Tato praktická ruční baterka se i díky svým kompaktním rozměrům propisky se sponou hodí každému, kdo si potřebuje občas na něco přisvítit. Díky tomu, že je tato baterka vyrobena z hliníku, je odolná a nikdy nezrezne. LED svítilna má navíc krytí IP54, je tedy chráněna proti stříkající vodě a lze ji proto bez obav používat i venku za deštivého počasí.

Součástí balení je nabíjecí kabel s koncovkou USB, který můžete připojit do počítače, nabíječky telefonu, prodlužovačky s USB slotem a podobně. Plné nabití trvá cca 1,5 hodiny. Svítilna pak vydrží nepřetržitě svítit 2-5 hodin podle zvoleného módu svícení.

PARAMETRY
Příkon 3 W
Napájení Nabíjecí akumulátor 300mAh V
Světelný tok 180 lm
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Hliník
Třída vodotěsnosti IP54
Šířka 16 mm
Výška 140 mm
Výrobce ENTAC
Dosvit 30m
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH