ELEKTRICKÝ VAŘIČ BROCK, 2 PLOTÝNKY 18,5CM A 15,5CM, 2500W, ČERNÝ, LITINOVÝ
Kód EP 2000 BK
Skladem 1
Vaše cena s DPH 799,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Samostatně stojící dvouplotýnkový elektrický vařič s litinovými plotýnkami pro použití doma, na chatě nebo chalupě. Vařič má jednu plotýnku o průměru 18,5cm s příkonem 1500W a druhou o průměru 15,5cm s příkonem 1000W. Plotýnky se snadno čistí.

Tento elektrický vařič na nožkách s protiskluzovou úpravou nezabere díky svým kompaktním rozměrům (48 x 28cm) příliš mnoho místa a přitom má dostatečný výkon, aby se na jeho plotýnkách dalo plnohodnotně vařit. Plotýnky můžete používat obě naráz nebo jen jednu, která vám zrovna vyhovuje. Každá plotýnka má vlastní ovladač s regulací výkonu. Lze používat jakékoliv hrnce nebo pánve určené k vaření, nezáleží na materiálu, z nějž jsou vyrobeny, jen nesmí přesahovat přes plotýnku a musí mít rovné dno.

Velkou výhodou tohoto elektrického vařiče je umístění otočných ovladačů. Ty se nacházejí na přední části vařiče a jsou umístěny co nejdál od hrnce, takže jsou velmi snadno dosažitelné a jejich poloha zamezuje nebezpečí popálení se o hrnec, když během vaření potřebujete zvýšit nebo snížit výkon.

Plotýnky mají povrch sestávající ze soustředných kružnic, připomínající gramofonovou desku. Díky tomu nejsou tak kluzké, jako plotýnky s rovným povrchem.

Elegantní design elektrického vařiče v černém matu se hodí do každé kuchyně. Napájecí kabel černé barvy, vycházející ze zadní strany vařiče, je dlouhý 80cm.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe elektrický litinový vařič používat.

PARAMETRY
Příkon 2500 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 480 mm
Hloubka 280 mm
Výška 90 mm
Výrobce BROCK
Váha 3,6 kg
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH