ELEKTRICKÁ DŽEZVA - KÁVOVAR NA TURECKOU MOKKA KÁVU 0,5L, BROCK, NEREZ, 500W
Kód ECP 105
Skladem 4
Vaše cena s DPH 499,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Jednoduchá elektrická džezva o objemu 0,5l s je kávovarem, ve kterém si snadno a rychle připravíte dobrou silnou tureckou mokka kávu. Provedení konvičky z kvalitní nerezové oceli. Topná deska z nerezové oceli je vestavěná, skrytá. Maximální výkon 500W.

Do konvičky nalijete maximálně 0,5l studené vody, přidáte mletou praženou kávu 2-4 lžičky podle chuti, můžete přidat též cukr, a promícháte. Poté konvičku položíte na základu a zapnete elektrickou džezvu. Když obsah konvičky začne stoupat a bublat, rychle zvedněte konvičku nad základnu a po chvíli ho znovu položte zpět - opakujte to několikrát, dbejte na to, aby se káva nevařila a nepřetékala. Pak chvíli počkáte na usazení lógru a můžete servírovat výbornou tureckou mokku do šálků.

Elektrická džezva má chladnou rukojeť, kterou lze používat ve dvou polohách – buď souběžně s konvičkou nebo v pravém úhlu k ní, tak, jak je to běžné u klasické džezvy.

Díky velmi praktickým malým rozměrům a schopnosti připravit výbornou kávu se tato elektrická džezva snadno stane vaším nejoblíbenějším kávovarem.

PARAMETRY
Příkon 500 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Nerez
Průměr 100 mm
Certifikáty CE
Výška 170 mm
Barva Stříbrná a černá
Výrobce BROCK
Kapacita 0,5 l
Váha 0,7 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH