BEZSÁČKOVÝ VYSAVAČ BROCK, 700W, 2,5L SBĚRNÁ NÁDOBA, 79 DB, AKČNÍ RÁDIUS 8,5M
Kód BVC 9000 RD
Skladem 1
Vaše cena s DPH 1 899,00 Kč
POPIS

Rakouská značka BROCK Electronics se dlouhodobě orientuje na výrobu kvalitních domácích spotřebičů za rozumnou cenu. Spotřebiče BROCK jsou vyvíjeny v Rakousku pro náročné trhy v západní Evropě.

Bezsáčkový vysavač o příkonu 700W s nízkou hlučností 79 dB. Disponuje veškerou technologií, kterou od něj očekáváte a potřebujete pro co nejsnazší vysávání. Tento vysavač je určen pro domácí nebo kancelářské použití, není určen pro průmyslové použití, úklid na stavbě a pod.

Tělo vysavače je vyrobeno z kvalitního tvrdého plastu s originální tmavě červenou lesklou metalízou Brock. Vysavač má dvě velká zadní kola s gumou a jedno malé přední kolo, otočné do všech stran. Na těle vysavače najdete tlačítko pro zapnutí a vypnutí, dále navíjení kabelu a regulaci síly sání. Na zadní straně vysavače se nachází držák trubice, takže při skladování můžete vysavač uložit s napojenou hadicí, trubicí i hubicí. Stejný držák pak najdete i na spodní straně vysavače, takže jej můžete uložit buď v poloze na kolečkách nebo vestoje.

Bezsáčkový vysavač má úsporný provoz: jednak ušetříte na elektrické energii, díky příkonu pouze 700W, jednak ušetříte tím, že nemusíte kupovat sáčky. Sběrnou nádobu uvnitř vysavače, která má více než dostatečný objem 2,5l, občas jednoduše vyjmete a její obsah vysypete do koše nebo rovnou do popelnice.

Vysavač disponuje HEPA filtry, které zachytí i velmi malé částice, a to jak při odchodu vzduchu ze sběrné nádoby, tak při výfuku vzduchu ven z vysavače. Neluxujete přece proto, aby vysátý prach létal zpět do místnosti ze zadní strany vysavače.

Bezsáčkový vysavač má dvě hubice. Podlahovou hubici si můžete nastavit buď na vysávání koberců anebo na pevné hladké povrchy jako jsou např. parkety nebo lino. Malou hubici pak můžete použít na vysávání hůře dostupných míst nebo ji nastavit na vysávání postelí či povlečení.

Součástí dodávky bezsáčkového vysavače je 1,5m dlouhá flexibilní plastová hadice, která má na svém držadle umístěný praktický posuvný ovladač síly sání. Tu samozřejmě můžete regulovat též na krytu vysavače, ale během vysávání se hodí mít tento ovladač rovnou na hadici.

Bezsáčkový vysavač dále disponuje teleskopickou trubicí, jejíž délku si můžete upravit podle potřeby, a to v rozmezí 50 – 84cm. Trubice je kovová - chromovaná, robustní, mnohem odolnější než plastové trubice dodávané k jiným vysavačům.

Napájecí kabel má světle zelenou barvu, která je velmi dobře viditelná, takže výrazně snižuje riziko zakopnutí o kabel. Délka kabelu je 6m. Takže spolu s hadicí a trubicí má tento bezsáčkový vysavač akční rádius 8,5m, což je velmi slušný dosah na jednu zásuvku. Napájecí kabel je samozřejmě samonavíjecí, prostřednictvím tlačítka na krytu vysavače.

Součástí balení je český návod s tipy, jak co nejlépe vysavač používat.

PARAMETRY
Příkon 700 W
Napájení 220-240 V
Záruční lhůta 24 měsíců
Certifikáty CE
Šířka 420 mm
Hloubka 300 mm
Výška 210 mm
Barva ČERVENÁ
Výrobce BROCK
Kapacita 2,5l sběrná nádoba
Váha 6,7 kg

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH