4 KS SOLÁRNÍ ZAHRADNÍ SLOUPEK LED SE SPOLEČNÝM SOLÁRNÍM PANELEM, 47CM, NEREZ, BÍLÉ SVĚTLO
Kód EGSL-SS1LT47-S4
Skladem 3
Vaše cena s DPH 449,00 Kč
POPIS

Sada 4 stejných zahradních solárních sloupkových svítidel s jedním společným solárním panelem, uvedená cena je za celou sadu.

Německá značka Entac: Solární lampa pro dekorativní osvětlení vaší zahrady. Tato solární lampa má zabudovaný senzor stmívání - jakmile se setmí, začne sama svítit slabým bílým světlem. Intenzita světla je nízká, neoslňuje, je to ideální dekorativní osvětlení na zahradu.

Tato solární lampa má unikátní konstrukci ve tvaru válce, jehož spodní část je z nerezové oceli, zatímco horní část je vyrobena z čirého plastu s množstvím bublin. Led světelný zdroj je umístěn uvnitř nohy z nerezu, svítí nahoru, prosvětluje tak odspoda plastovou část, v níž prostupující světlo dává vyniknout jednotlivým bublinám, jimiž prochází snadněji než okolním plastem a proto se zrcadlí na jejich povrchu.

Tato solární lampa má stupeň krytí IP44, je tudíž plně uzpůsobena běžnému venkovnímu použití na vaší zahradě. Celá lampa, včetně nohy a zapichovacího hrotu, je dlouhá 47cm, takže ji lze zapíchnout do dostatečné hloubky, aby byla stabilní, a přitom stále plnila svůj účel – dekorativní osvětlení svého okolí. Mezi jednotlivými zahradními sloupky, které jsou vzájemně propojené napájecím kabelem, můžete ponechat vzdálenost až 50cm, která odpovídá délce kabelu mezi 2 sloupky. Od posledního sloupku pak vede 250cm dlouhý kabel k solárnímu panelu, který je vysoký 17cm včetně zapichovacího hrotu. Zdrojem světla je 1 úsporná led dioda svítících bílým světlem v každém sloupku.

Instalace? Vůbec žádná! Jedná se o soběstačný zdroj světla se zabudovanou solární baterií Ni-MH 600mAh umístěnou pod solárním panelem, kterým osvětlíte venkovní prostory bez potřeby rozvádění vodičů elektrického proudu po zahradě. Po rozbalení zásilky prostě jen zapnete vypínač na spodní straně solárního panelu a pak solární lampy zabodnete na vybraná místa. Solární lampa je přes den zdánlivě nečinná, ale ve skutečnosti se nabíjí. Do plného nabití potřebuje 8 hodin slunečního svitu. Jakmile se setmí, lampa se sama rozsvítí, není potřeba nic nastavovat ani zapínat. Celkem vydrží plně nabité led světlo fungovat až 6 hodin, v závislosti na roční době a počasí. Jedná se o solárně nabíjené svítidlo, které potřebuje k nabití sluneční svit. Je proto potřeba počítat s tím, že během krátkých zimních dnů, pokud bude celou dobu zataženo, se nabije jen minimálně a vydrží svítit jen krátkou dobu. Solární panel je potřeba umístit tak, aby na něj co nejvíce a nejdéle svítilo.

PARAMETRY
Napájení Nabíjecí baterie NI-MH 600mAh napájená solárním panelem V
Barva světla Bílá
Typ diod SMD
Záruční lhůta 24 měsíců
Materiál Nerez a plast
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP44
Šířka 20 mm
Čidlo pohybu Ne
Výška 470 mm
Výrobce ENTAC

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH