RABALUX SYBIL 75036
Kód RAB75036
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 2 241,00 Kč
POPIS

Elegantní stropní svítidlo Sybil v klasickém stylu může být stylovým a poutavým prvkem koupelnového interiéru. Doporučujeme jej především těm, kteří mají rádi lesklé, poutavé modely. Kovové svítidlo v chromové barvě zdobí průhledné skleněné závěsy, které zakrývají světelný zdroj jako závěs a dodávají tomuto modelu vzhled lustru. Sybil lze připevnit na strop pomocí kulatého chromového ozdobného podstavce. Lampu lze používat se šesti světelnými zdroji, každý s maximálním příkonem do 28 W a s paticemi typu G9. Chcete-li v koupelně dosáhnout čistého, moderního efektu, pro lampu doporučujeme zvolit zdroje přirozeného bílého světla. Krytí IP44 zaručuje, že tento model Sybil je chráněn proti vniknutí pevných předmětů větších než 1 mm a proti stříkající vodě z jakéhokoli směru. Stropní svítidlo do koupelny má průměr 350 mm a vzdálenost od stropu 140 mm. Tento model se dodává bez světelných zdrojů.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595750367
Styl: Klasické
Místnost: koupelna
Barva lampy: chromová
Barva stínítka: průhledná
Materiál lampy: kov
Materiál stínítka: sklo
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: G9 6x MAX 28
Vzdálenost od stropu: 140.0
Čistá hmotnost (kg): 3.28
Stupeň ochrany: I
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Průměr 350 mm
Třída vodotěsnosti IP44
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH