RABALUX PERICO 73019
Kód RAB73019
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 585,00 Kč
POPIS

Moderní trojité stropní svítidlo Perico se doporučuje do obývacího pokoje, ložnice nebo pracovny. Černé kovové svítidlo je doplněno lesklými černými plastovými stínítky a lze jej připevnit ke stropu pomocí obdélníkového ozdobného podstavce. Pohyblivé hlavy svítidel umístěné vedle sebe zajišťují efektivní osvětlení místnosti. Lampu Perico lze používat se dvěma světelnými zdroji každý s maximálním příkonem do 5 W, typ patice GU10. V závislosti na vašem vkusu a místě instalace si můžete vybrat zdroje teplého nebo přirozeného bílého světla. Chcete-li tuto lampu používat v ložnici, doporučujeme použít zdroj teplého bílého světla, který pomůže vytvořit útulnou domácí atmosféru a pomůže vám uvolnit se před usínáním. Rozměry trojitého stropního svítidla Perico jsou tyto: šířka 430 mm, průměr každého stínítka 70 mm, vzdálenost od stropu 150 mm. Tento model se dodává bez světelných zdrojů.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595730192
Styl: Moderní
Místnost: obývací pokoj, ložnice, pracovna
Barva lampy: černá
Barva stínítka: černá
Materiál lampy: kov
Materiál stínítka: plast
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: GU10 3X MAX 5
Vzdálenost od stropu: 150.0
Čistá hmotnost (kg): 0.5
Stupeň ochrany: I
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Průměr 70 mm
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 430 mm
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH