RABALUX KOBALD 71161
Kód RAB71161
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 323,00 Kč
POPIS

Stropní svítidlo Kobald v moderním stylu je díky svému chladnému a čistému vzhledu skvělou volbou do obývacího pokoje, jídelny, kuchyně nebo pracovny. Vzhledem k jejich malým rozměrům má smysl instalovat jich v jedné místnosti několik. Šedou hliníkovou lampu válcovitého tvaru doplňuje bílé akrylové stínítko. Tento model svítící směrem dolů lze použít s jedním světelným zdrojem s maximálním příkonem do 25 W, typ patice GU10. V závislosti na vašem vkusu a místě instalace si můžete vybrat žárovku s teplým nebo přirozeně bílým světlem. Pokud jej instalujete do rušné místnosti vašeho domova, například do obývacího pokoje nebo kuchyně, je dobré použít zdroj přirozeného bílého světla, abyste vytvořili moderní a čistý efekt. Tento typ světla je však ideální také pro práci, protože vám pomáhá soustředit se. Stropní lampa má průměr 80 mm a vzdálenost od stropu 100 mm. Lampa Kobald se dodává bez světelného zdroje.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595711610
Styl: Moderní
Místnost: obývací pokoj, jídelna, kuchyně, pracovna
Barva lampy: šedá
Barva stínítka: bílá
Materiál lampy: hliník
Materiál stínítka: akryl
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: GU10 1X MAX 25
Vzdálenost od stropu: 100.0
Čistá hmotnost (kg): 0.176
Stupeň ochrany: I
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Průměr 80 mm
Třída vodotěsnosti IP20
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH