RABALUX FRAN 72242
Kód RAB72242
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 1 971,00 Kč
POPIS

Závěsné svítidlo s trojitým závěsem Fran ve vintage stylu se doporučuje do obývacího pokoje, jídelny nebo ložnice. Tento matný černý model, který je celý vyroben z kovu, je doplněn mřížkovanými výstupky ve tvaru diamantu a lze jej připevnit ke stropu pomocí obdélníkového ozdobného podstavce. Hlavy svítidel jsou uspořádány v řadách vedle sebe ve stejné výšce. Jelikož světelné zdroje jsou plně viditelné přes stínítka, vyplatí se vyjmout estetickou žárovku s jiným tvarem, než je tradiční žárovka. Fran lze provozovat se třemi světelnými zdroji s maximálním příkonem 40 W, typ patice E27. V závislosti na vašem vkusu a místě instalace si můžete vybrat zdroje teplého nebo přirozeného bílého světla – ty první do ložnice a ty druhé do obývacího pokoje. Rozměry svítidla se třemi závěsy Fran jsou tyto: šířka 700 mm, převis svítidla je 1200 mm, průměr každého stínítka 200 mm. Tento model se dodává bez světelných zdrojů.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595722425
Styl: Vintage
Místnost: obývací pokoj, jídelna, ložnice
Barva lampy: matná černá
Barva stínítka: matná černá
Materiál lampy: kov
Materiál stínítka: kov
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: E27 3x MAX 40
Vzdálenost od stropu: 1200.0
Čistá hmotnost (kg): 1.14
Stupeň ochrany: I
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Průměr 200 mm
Třída vodotěsnosti IP20
Šířka 700 mm
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH