RABALUX FRAN 71065
Kód RAB71065
Dostupnost 5-10 dnů
Vaše cena s DPH 351,00 Kč
POPIS

Nástěnné svítidlo Fran ve vintage stylu se doporučuje především do obývacího pokoje nebo ložnice. Matná černá lampa je celá vyrobena z kovu, je doplněna mřížkovým stínítkem ve tvaru diamantu a lze jej připevnit na zeď pomocí malého kulatého ozdobného podstavce. Jelikož stínítko umožňuje vidět světelný zdroj vcelku, vyplatí se vyjmout estetickou žárovku s jiným tvarem, než je tradiční žárovka. Svítidlo Fran lze provozovat s jedním světelným zdrojem s maximálním příkonem do 40 W, typ patice E27. V závislosti na vašem vkusu a místě instalace si můžete vybrat zdroj teplého nebo přirozeného bílého světla. Chcete-li lampu používat v ložnici, doporučujeme použít zdroj teplého bílého světla, který pomůže vytvořit útulnou domácí atmosféru a pomůže vám uvolnit se před usínáním. Rozměry nástěnného svítidla Fran jsou tyto: výška 210 mm, průměr stínítka 120 mm, vzdálenost od stěny 190 mm, instalační průměr 90 mm. Tento model se dodává bez světelného zdroje.

Kvalitní svítidlo maďarského výrobce Rábalux, který se specializuje na elegantní svítidla pro celoevropský trh za rozumné ceny.

Ke svítidlům Rábalux můžeme dodat náhradní díly. Vzhledem k jejich množství je nevedeme na webu, v případě, že nějaký potřebujete, nás neváhejte kontaktovat.

Dodání: zboží z Maďarska dostáváme na týdenní bázi. Pokud si u nás svítidlo Rábalux objednáte do pondělí do 12 hodin, odešleme jej do konce týdne. Objednávky po pondělním poledni budeme odesílat koncem následujícího týdne.

VLASTNOSTI PRODUKTU
EAN: 5996595710651
Styl: Vintage
Místnost: obývací pokoj, pracovna
Barva lampy: matná černá
Barva stínítka: matná černá
Materiál lampy: kov
Materiál stínítka: kov
Součástí dodávky není žárovka
Patice a maximální příkon: E27 1x MAX 40
Čistá hmotnost (kg): 0.228
Stupeň ochrany: I
Vzdálenost od stěny: 190.0
Instalační velikost (mm): 90.0
PARAMETRY
Napájení 230V, 50Hz V
Průměr 120 mm
Délka 210 mm
Třída vodotěsnosti IP20
Výrobce Rabalux

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 999,-KČ S DPH